ARTVİN ARHAVİ İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Karne Töreni Mehmet Nazif Günal İlkokulunda Yapıldı

             2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı karne töreni, Mehmet Nazif Günal ilkokulunda yapıldı. Törene; Kaymakamımız sayın Muhammet ÖNDER, Garnizon Komutanı Nihat ÇAĞLAR, Arhavi Belediye Başkanı Coşkun HEKİMOĞLU, İlçe Jandarma Komutanı Musa ENGİN, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yasin YILMAZ, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri İRfan Zeki ER ve Fikret SOLAK, kamu kurum ve kuruluşları daire amirleri, veliler, öğretmenler ve öğrenciler katıldılar.  
2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Karne Töreni Mehmet Nazif Günal İlkokulunda Yapıldı

            Mehmet Nazif Günal ilkokulu bahçesinde gerçekleştirilen tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı´nın okunmasının ardından Okul Müdürü Cavit KERASTACI´nın konuşması ile başladı. Müdür KERASTACI yaptığı konuşmada, öğrencilerin tatili iyi değerlendirip, yeni eğitim-öğretim yılına hazır girmelerini önerdi. Ardından öğrencilere karneleri dağıtıldı. Öğrenciler karnelerini ve üstün başarı belgelerini İlçe Kaymakamımız, Garnizon Komutanı, Belediye Başkanı, İlçe Milli Eğitim Müdürünün ellerinden aldılar. Tören, öğrencilerin yıl sonu için hazırladıkları gösterilerle devam etti. Kaymakamımız ve ilçe protokolü sınıfları gezerek öğrencilere karnelerini verdiler. Karne sevincini öğrencilerle yaşayan Kaymakamımız, öğrencilerin karnelerini inceledi,onlara başarılar dileyip, yaz tatilini dolu dolu geçirmelerini istedi. Karneleri kötü olan öğrencilerin de daha çok çalışması gerektiğini söyleyen Kaymakamımız, "Eğitim bir ülkenin gelişmesi için çok önemlidir. Bu yüzden dersleri kötü olanlar, çok kitap okuyup ders çalışmalı. İlerde iyi meslekler seçip ülkemize faydalı birer vatandaş olmalısınız" dedi. Sınıflarda öğrencilerle çekilen hatıra fotoğraflarının ardından program sona erdi.

 

MNG Karne TöreniMNG Karne TöreniMNG Karne TöreniMNG Karne TöreniMNG Karne TöreniMNG Karne TöreniMNG Karne TöreniMNG Karne TöreniMNG Karne TöreniMNG Karne TöreniMNG Karne TöreniMNG Karne TöreniMNG Karne TöreniMNG Karne TöreniMNG Karne TöreniMNG Karne TöreniMNG Karne TöreniMNG Karne TöreniMNG Karne TöreniMNG Karne TöreniMNG Karne TöreniMNG Karne Töreni

Arhavi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Hükümet Konağı Kat1 - 0466 312 27 76

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.