ARTVİN ARHAVİ İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı Sergisi Fatih Sultan Mehmet Ortaokulunda Açıldı

Arhavi Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu öğrencileri tarafından hazırlanan projeler, TÜBİTAK Bilim Fuarı´nda sergilendi. Okulun Çok Amaçlı Salonu’nda açılışı yapılan TÜBİTAK Bilim Fuarı´na Kaymakamımız sayın Muhammet ÖNDER, Garnizon Komutanı Nihat ÇAĞLAR, Belediye Başkanı Coşkun HEKİMOĞLU, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri İrfan Zeki ER ve Fikret SOLAK, kamu kurum ve kuruluşları idarecileri, öğretmenler, öğrenciler ve öğrenci velileri katıldılar.
  4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı Sergisi Fatih Sultan Mehmet Ortaokulunda Açıldı

Törenin açılışında konuşma yapan Okul Müdürü Metin ŞEŞENOĞLU, TÜBİTAK Bilim Fuarı’nın gerçekleşmesi için emeği geçen öğrenci ve danışman öğretmenlere teşekkürlerini iletti. Ardından öğrencilerin bilimsel problem çözme yollarını öğrenmeleri için gerçekleştirilen fuarın açılış gününde gelen konuklara katılımları için memnuniyetini dile getirdi. Fuarda sunulan projeler katılımcıların oldukça ilgisini çekti. Öğrenciler  tarafından hazırlanan sergide protokol üyeleri ve misafirler stantları gezerek öğrencilerden projeleriyle ilgili bilgiler aldılar.

 

** 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarları;  Milli Eğitim Bakanlığı ile TÜBİTAK arasında imzalanan ve TÜBİTAK Bilim ve Toplum Dairesi tarafından yürütülen “Eğitimde İşbirliği Protokolü” kapsamında ülkemizde bilim kültürünün geliştirilmesine yönelik olarak 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarları Destekleme Programı açılmış olup, her il için belirli sayıda kontenjan ayrılan TÜBİTAK Bilim Fuarları;  2014-2015 Eğitim-Öğretim yılı için 2000 okulda TÜBİTAK Bilim Fuarı düzenlenmesi planlanmış ve 1 Mart - 12 Haziran 2015  tarihleri arasında seçilen okullar tarafından sergilenmektedir.


F.S.M TÜBİTAK Bilim FuarıF.S.M TÜBİTAK Bilim FuarıF.S.M TÜBİTAK Bilim FuarıF.S.M TÜBİTAK Bilim FuarıF.S.M TÜBİTAK Bilim FuarıF.S.M TÜBİTAK Bilim FuarıF.S.M TÜBİTAK Bilim FuarıF.S.M TÜBİTAK Bilim FuarıF.S.M TÜBİTAK Bilim FuarıF.S.M TÜBİTAK Bilim FuarıF.S.M TÜBİTAK Bilim FuarıF.S.M TÜBİTAK Bilim FuarıF.S.M TÜBİTAK Bilim FuarıF.S.M TÜBİTAK Bilim FuarıF.S.M TÜBİTAK Bilim FuarıF.S.M TÜBİTAK Bilim FuarıF.S.M TÜBİTAK Bilim FuarıF.S.M TÜBİTAK Bilim FuarıF.S.M TÜBİTAK Bilim FuarıF.S.M TÜBİTAK Bilim FuarıF.S.M TÜBİTAK Bilim FuarıF.S.M TÜBİTAK Bilim Fuarı

Arhavi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Hükümet Konağı Kat1 - 0466 312 27 76

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.